Smultronställen i Skåne

Kort om mig

Jag är upplänning som bott i Skåne sedan 1997 då jag flyttade ner till min man. Fotografering är min stora hobby liksom att vara ute i naturen. I och med min sjukdom ME, myalgisk encefalomyelit, så gäller det att passa på att vara ute och fotografera när jag har bra dagar. Numera tar jag mig fram med hjälp att min promenadscooter när jag vill gå längre än 300 m från hemmet. Naturen är  för mig balsam för själen och ger livskvalité. Extra plus att ibland kunna fotografera.

jag i Magnarps hamn

Många av mina fotografier kommer från ställen där vi bott, såsom Mölle på Kullaberg, Tjörnarp i MittSkåne och som nu Magnarp och Vejbystrand på Bjärehalvön. Vår labrador Amigo finns med ibland liksom min man och det händer att döttrarna i familjen och Qi-zen, vår katt fastnar på bild.

4 kommentarer

 1. Marit

  Såå fina bilder!
  – och några känner jag ju också igen sen tidigare..
  Här kommer din skicklighet att fånga bilden verkligen fram 👍😍

 2. utflyktstipsiskane

  Tack så mycket Marit för rara kommentarer! 😍

 3. Leif Johansson

  Hej,
  Jag är uppväxt i Magnarp och är efter många år i förskingringen sedan 7 år tillbaka i Magnarp. Efter återkomsten har jag engagerat mig i byns historia och utveckling och verkar sedan återkomsten som ordförande i Magnarps Intresseförening.
  Just nu förbereder jag 2022 års ”Magnarpsblad” och har hittat en av din bilder som jag gärna skulle vilja använda – den med får och getter på Mögsånn .
  Tacksam för ditt svar i närtid då vi går i tryck inom några dagar!
  Med vänliga hälsningar
  Leif

 4. utflyktstipsiskane

  Hejsan!
  Vad roligt att du tycker om min bild och du får gärna använda den. Ursäkta att jag svarat så sent. Önskar dig en Glad påsk! Vänliga hälsningar Agneta K

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Drivs med WordPress & Tema av Anders Norén